Γιατι να επιλεξουμε επιπλα απο μασιφ ξυλο

 

Ας δούμε τα ισχυρά και αδύνατα σημεία των επίπλων από μασίφ ξύλο,τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας προτού αγοράσουμε νέα έπιπλα .

Μασίφ Ξύλινα Επιπλα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέρη του επίπλου αποτελούνται από το ίδιο είδος φυσικού ξύλου και δέν περιλαμβάνονται άλλα υλικά , όπως κόντρα πλακέ ή μοριοσανίδες – MDF.

Πλεονεκτήματα του μασίφ ξύλου :

  • ·Πρακτικό . Η ανθεκτικότητα των μασίφ ξύλινων επίπλωνείναι μοναδική.

Γρατσουνιές, βαθουλώματα , χτυπήματα , σημάδια νερού , λεκέδες,όλαμπορούννα επισκευαστούν .Προφανώς ,όσο χειρότερη είναι η βλάβη τόσο πιο ακριβή θα είναι η επιδιόρθωση , αλλά είναι σίγουρα πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από ό, τι στα έπιπλα από καπλαμά .

  • ·Αισθητική Εμφάνιση . Το έπιπλο από ξύλο έχει μια φυσική ομορφιά .

Αποπνέει κομψότητα αλλά και φυσική υφή . Όταν προστίθεται σε ένα δωμάτιο , δίνει μια γοητευτική ποιότητα , με την ζεστασιά της Φύσης.

  • ·Μοναδικότητα .

Τα Φυσικά νερά του μασίφ ξύλου,ο τρόπος και οι συνθήκες με τις οποίες αναπτύχθηκε διαβεβαιώνουν ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό στο είδος του.

 


Μειονεκτήματα Μασίφ Ξύλου:

 

Όταν εκτίθεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες , το μασίφ ξύλο συστέλλεται και διαστέλλεται και μπορεί να χωριστεί κατά μήκος της ανάπτυξης του .

Τα έπιπλα Inatosfκατασκευάζονται με τεχνική η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές χωρίς ζημιές.Κατά κανόνα , όμως , δέν πρέπει να εκθέτουμε τα μασίφ έπιπλα σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία ή πηγές θερμότητας και ακραίες μεταβολές υγρασίας.


 

 

 

Wing Chun Wooden dummy

 

Η ξύλινη κούκλα του Wing Chun είναι  η πιό δημοφιλής ξύλινη κούκλα πολεμικών τεχνών.

Ένας μύθος λέει ότι κατασκευάστηκε όταν συνδυάστηκαν 108 ξεχωριστές ξύλινες κούκλες ,από το ναό Shaolin,από την μοναχή Ng Mui για να κάνουν την εκπαίδευση πιο αποδοτική και αποτελεσματική.

 

Η ξύλινη κούκλα του Wing Chun χρησιμοποιείται για να καλλιεργήσει τις δεξιότητες μάχης και διοχέτευσης ενέργειας ταυτόχρονα.

 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός δημιουργήθηκε από τον YipManστο Χονγκ Κονγκ για να ταιριάζει με τις ανάγκες όσων ζουν σε ένα διαμέρισμα. Η κούκλα του Wing Chun έχει τρία χέρια και ένα πόδι, το οποίο αντιπροσωπεύει το σώμα του αντιπάλου σε διάφορες θέσεις. Τα ξύλινα πηχάκια στα οποία η επιτοίχια κούκλα είναι τοποθετημένη δίνουν μια ελαστικότητα που είναι παρόμοια με την ακούσια αντίδραση ενός αντιπάλου και επιτρέπει στο χρήστη να ασκήσει την απορρόφηση ενέργειας στην στάση του. Λόγω αυτής της ελαστικότητας , αυτός ο τύπος επιτοίχιας κούκλας θεωρείται ως «ζωντανό» ομοίωμα.

 

Ως εκ τούτου, η παλαιότερη έκδοση του ανδρεικέλου με επιδαπέδια ή εντός του εδάφους βάση , ονομάζεται εικονική.

 

 

 

Jeet Kune Do Wooden dummy

 

Ο Μπρούς Λι, ένας μαθητής του Yip Man, είχε επίσης δημιουργήσει μία τροποποιημένη Ξύλινη κούκλα για την πολεμική τέχνη του Jeet Kune Do το οποίο είχε λεπτότερο λαιμό και μεταλλικό αντί ξύλινο πόδι.

Εταιρία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με την επωνυμία Ίνατος Φ - Μασίφ Επιπλα από τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη , βασισμένη στην εμπειρία και τεχνογνωσία του πατέρα του Κωνσταντίνου,κατασκευαστή και σχεδιαστή μασίφ επίπλων από το 1997 .

Επικοινωνία

Τηλεφωνικές παραγγελίες:

sample(+30) 6977063070 

(+30) 6971634957    

sampleinatosf@yahoo.com
19014,Καπανδρίτι Αττικής

Χρήσιμα links