Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε την ημερομηνία που θα θέλατε να σας παραδοθούν τα προιόντα.
 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Για την κατάσταση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με e-mail που θα σας αποστέλλετε κάθε φορά που η παραγγελία σας θα περνάει στο επόμενο στάδιο.

 
Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)
 
             

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από μεταφορικές εταιρίες λόγω του όγκου και του βάρους ή από τα ΕΛ.ΤΑ για μικρά και ελαφριά αντικείμενα.Στην περίπτωση που οι αγορές σας είναι άνω των 1500 € τότε δέν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

 

Οι τρόποι απoστολής που παρέχουμε είναι οι εξής :

 

A       Παράδοση στα πρακτορεία μεταφορών                                                         €20 *

Β       Παραλλαβή από την έδρα μας ή παράδοση στα ΕΛ.ΤΑ                                                  Δωρεάν

Γ       Ενημερώστε με για τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής                     Τιμή και τρόπος κατόπιν συννενόησης

Δ       Aγορές άνω των 1500 €                                                                                 Δωρεάν

 

* Η τιμή αφορά την παράδοση των προϊόντων στα πρακτορεία μεταφορών.

 Το κόστος αποστολής ενός προϊόντος από τα πρακτορεία Αθηνών ή από τα ΕΛ.ΤΑ έως την διεύθυνση παράδοσης επιβαρύνει τον αγοραστή και καταβάλεται στην εκάστοτε υπηρεσία.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
 
 Μπορείτε να ακυρώσετε μια αγορά μέσα σε δύο ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας.Μπορείτε να επιστρέψετε νέα ,κλειστά αντικείμενα από μια ακυρωμένη παραγγελία μέσα σε μία εβδομάδα αφού έχουν παραδοθεί σε εσάς.Τα προιόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία.Δεκτές επιστροφές γίνονται μόνο στην περίπτωση που το αντικείμενο που αγοράσατε δέν έχει σχέση με αυτό που σας έχει αποσταλεί ή όταν δέν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του προιόντος του καταλόγου μας.
 
 Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή και αποζημίωση αντικείμενα τα οποία τηρούν τις διαστάσεις - υλικό ,τρόπο κατασκευής και λοιπά χαρακτηριστικά που αναφέρει η σελίδα του εκάστοτε αντικειμένου.
 
 
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

Εταιρία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με την επωνυμία Ίνατος Φ - Μασίφ Επιπλα από τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη , βασισμένη στην εμπειρία και τεχνογνωσία του πατέρα του Κωνσταντίνου,κατασκευαστή και σχεδιαστή μασίφ επίπλων από το 1997 .

Επικοινωνία

Τηλεφωνικές παραγγελίες:

sample(+30) 6977063070 

(+30) 6971634957    

sampleinatosf@yahoo.com
19014,Καπανδρίτι Αττικής

Χρήσιμα links